ΑρχικήinetΦήμες για smartphone με κυρτή οθόνη και από την LG

Φήμες για smartphone με κυρτή οθόνη και από την LG

Η συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φήμες ότι, μετά τη Samsung, και η LG έχει στα σκαριά το πρώτο της κινητό τηλέφωνο με κυρτή οθόνη. Ένας από τους πρώτους ιστότοπους που «ανέβασε» την είδηση ήταν το κορεατικό παράρτημα του σάιτ τεχνολογίας ZDNet, ενώ ακολούθησε το αμερικανικό CNET, επικαλούμενο μάλιστα πηγές από την κορεατική εταιρεία.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, το CNET αναφέρει πως το smartphone είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, παρόλο που η LG δεν έχει ακόμη κατασταλάξει πλήρως στα σχέδιά της. Το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη 6 ιντσών και κυρτό προφίλ, ώστε να είναι πιο εύχρηστο και να «αγκαλιάζει» το πρόσωπο του χρήστη, όταν αυτός τηλεφωνεί.

Για να έχει αυτό το προφίλ, το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED, η οποία κανονικά είναι εύκαμπτη. Ωστόσο, η οθόνη θα είναι πάνω σε ένα σταθερό, κυρτό πλαίσιο.

Η LG είχε προετοιμάσει το έδαφος για ένα τέτοιο smartphone πριν από μήνες, με την ευκαιρία ανακοίνωσης της πρώτης κυρτής τηλεόρασης της. Μάλιστα, η Curved OLED TV της LG είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα, καθώς από τις 21 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες στη χώρα μας.

 

Πηγή: portal.kathimerini.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS