ΑρχικήsecurityΗ Apple αναγνώρισε το πρόβλημα στο iMessage

Η Apple αναγνώρισε το πρόβλημα στο iMessage

Η υπηρεσία του iMessage έχει γίνει εφιάλτης για πολλούς χρήστες του iOS 7. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να στείλετε μηνύματα ή να λάβετε ή απλά να σταματήσει ξαφνικά να λειτουργεί. Με το που το μάθαμε σας ετοιμάσαμε έναν οδηγό εδώ που προσωρινά φαίνεται να δίνει λύση σε αυτό το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως μια μόνιμη λύση είναι απαραίτητη και αυτό ζήτησε η The Wall Street Journal από την Apple σήμερα.

Η απάντηση της Apple είχε ως εξής:

«Γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο θέμα που έχει επηρεάσει ένα μικρό ποσοστό των χρηστών του iMessage και εργαζόμαστε πάνω στην διόρθωση του που θα γίνει διαθέσιμη σε επερχόμενη αναβάθμιση του λογισμικού. Στο μεσοδιάστημα ενθαρρύνουμε τους χρήστες με το συγκεκριμένο πρόβλημα να διαβάσουν τα troubleshooting άρθρα μας η να επικοινωνήσουν με το AppleCare για να επιλυθεί το πρόβλημα τους».

Η Apple αναφέρεται σε ένα μικρό ποσοστό αλλά αν αναλογιστούμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αναβάθμισαν στο iOS 7 αυτό το μικρό ποσοστό κρύβει έναν πολύ μεγάλο αριθμό. Με βάση αυτό μάλλον θα επαληθευτεί και αυτό που αναφέραμε σε άρθρο μας χθες το ότι δηλαδή η Apple μάλλον θα κάνει διαθέσιμη μια νέα μικρή αναβάθμιση του iOS 7 την άλλη εβδομάδα.

Πηγή: appleworldhellas. com
Πηγή:neakriti.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS