ΑρχικήinetΔεν αποκλείεται να δούμε PS4 και PS Vita σε ίδιο πακέτο αγοράς

Δεν αποκλείεται να δούμε PS4 και PS Vita σε ίδιο πακέτο αγοράς

Όλο και πιο κοντά στην ιδέα ενός bundle η Sony

Για την ώρα, μπορεί η Sony να μην προχωρά στην ανακοίνωση κυκλοφορίας ενός bundle που θα συμπεριλαμβάνει το PS4 και το PS Vita στο ίδιο πακέτο. Όμως στο μέλλον, αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο Fergal Gara, managing director του PlayStation UK, πιστεύει ότι η εταιρεία έχει ακόμα την ευχέρεια να ανακοινώσει το bundle, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού για το launch του PS4.

Με αφορμή το PS4 demo του Assassin’s Creed IV: Black Flag στην Gamescom, το οποίο παιζόταν μέσω του PS Vita, ο Gara ανέφερε: «Το να βλέπω την αντίδραση των παικτών, και έπειτα μια έξαρση στις πωλήσεις του PS Vita μετά την επίδειξη του demo, ήταν κάτι αρκετά ενθαρρυντικό. Οπότε υπάρχει ενδιαφέρον για τον μηχάνημα.

Για την ώρα, δεν προβλέπεται να βγάλουμε στην αγορά ένα πακέτο που να περιλαμβάνει τα PS4 και PS Vita, αλλά θα μπορούσαμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη και να το ‘χουμε έτοιμο μέχρι το launch, δεν είναι κάτι δύσκολο. Προς το παρόν, συνεχίζουμε με το αρχικό πλάνο, οπότε δεν πρόκειται ούτε για ναι, ούτε για όχι. Το concept βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα κάθε εβδομάδα που περνάει».

Αναμφίβολα είναι μια κίνηση που μπορεί να δώσει σαφή ώθηση στο handheld της εταιρείας. Στη Sony ξέρουν να παίζουν καλά το παιχνίδι του marketing και, όπως είπε και ο Fergal, θα περιμένουμε βδομάδα-βδομάδα για περισσότερα νέα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS