ΑρχικήinetΥounited: Νέα υπηρεσία cloud από την F-Secure

Υounited: Νέα υπηρεσία cloud από την F-Secure

Η εταιρεία παροχής λύσεων ασφάλειας F-Secure έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μιας νέας υπηρεσίας, που υπόσχεται ενοποίηση όλων των “clouds” των χρηστών σε μια ασφαλή και ενιαία τοποθεσία.

Οι χρήστες του Younited  θα έχουν τη δυνατότητα  να συγκεντρώσουν όλα τους τα αρχεία και τις φωτογραφίες από cloud υπηρεσίες όπως Dropbox, SkyDrive, Google Drive, Picasa, Flickr, Facebook, Evernote ή Office 365, σε μια ενιαία υπηρεσία αποθήκευσης.

Σύμφωνα με την F-Secure, η νέα cloud υπηρεσία εγγυάται την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και την ασφάλεια των δεδομένων τους, προστατεύοντας τα από τα “αδιάκριτα μάτια των κυβερνήσεων και τα προγράμματα παρακολούθησης”.

“Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία cloud, η οποία θα θέσει σε τάξη τον ψηφιακό σας κόσμο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι από το οποίο καμία φωτογραφία, τραγούδι ή βίντεο δεν θα μπορούσε ποτέ να χαθεί”, εξηγεί η F-Secure.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου θα μπορείτε να οργανώσετε το υλικό σας, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται – και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ακόμα και αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί, το υλικό σας θα παραμείνει ασφαλές”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Younited, το οποίο είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση, θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Mac , iOS και Android συσκευές .

https://youtu.be/zEdLY5xXG-4

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS