ΑρχικήsecurityΕργαζόμενοι του Twitter κατηγορούνται ως συνεργοί στην επιχείρηση Operation Payback των Anonymous...

Εργαζόμενοι του Twitter κατηγορούνται ως συνεργοί στην επιχείρηση Operation Payback των Anonymous

Την περασμένη εβδομάδα, κατηγορήθηκαν επίσημα 13 άτομα ύποπτα για συμμετοχή στην Επιχείρηση Payback, την εκστρατεία που ξεκίνησαν το 2010 οι Anonymous. Ανάμεσά τους, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εργαστεί σε διάφορες μεγάλες εταιρείες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το The Verge, ένας από τους ανθρώπους που κατηγορούνται εργάζεται για το Twitter. Ο 27χρονος Ryan Gubele, είναι πρώην υπάλληλος της Amazon και τον Ιούνιο ξεκίνησε να εργάζεται στο Twitter, όπου εξακολουθεί να απασχολείται, ως μηχανικός.

Άλλος ένας είναι ο Phillio Simpson, ο οποίος εργάζεται για μια υπηρεσία ελέγχων προετοιμασίας, ενώ ο Anthony Tadors εξακολουθεί να είναι φοιτητής, παρόλο που έχει εργαστεί ως αναλυτής ασφάλειας για το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ.

Αυτοί, καθώς και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στη λίστα, έχουν κατηγορηθεί για διαδικτυακή επίθεση κατά της Motion Picture Association of America, ως αντίποινα για τον τερματισμό του “The Pirate Bay”. Αργότερα, εν συνεχεία της ίδιας επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις σε μια πληθώρα ιστοσελίδων, όπως της Βιομηχανικής Ένωσης Καταγραφής της Αμερικής (Recording Industry Association of America), της British Phonographic Institute και πολλών άλλων οργανισμών που μάχονται κατά της πειρατείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS