ΑρχικήinetSummer Base Boogie 2013 - Αδρεναλίνη στο maximum!

Summer Base Boogie 2013 – Αδρεναλίνη στο maximum!

base.boogieΈνα νέο λίγο διαφορετικό απο αυτά που σας έχουμε συνηθίσει. Μια δραστηριότητα που δειλά δειλά κάνει την εμφάνισή της στην χώρα μας, με όλο και περισσότερα άτομα να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της έτυχε της προσοχής του SecNews τις τελευταίες εβδομάδες.  Το όνομα αυτής: Base Jumping.

Οι συντάκτες του SecNews μυήθηκαν σε αυτό, από τους πολύ καλούς φίλους του έταιρου αξιόπιστου τεχνολογικού site “secnews.gr”. To Base Jumping γνωρίζει χιλιάδες φανατικους οπαδούς σε όλο τον κόσμο,  όπου παρέες φίλων επιλέγουν τοποθεσίες μεγάλου ύψους για να πραγματοποιήσουν την πτώση τους ενώ λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος την πορεία ανακόπτει το φορητό αλεξίπτωτο που φορούν. Αδρεναλίνη στο Maximum!

base.jump

Το όνομα BASE προκύπτει από τα ακρωνύμια πιθανών σημείων που μπορεί να πραγματοποιηθεί η πτώση, όπως Γέφυρες, Κεραίες, Ουρανοξύστες ή Γη (βράχους) (Bridges, Antennas, Skyscrappers and Earth).

Στην Ελλάδα υπάρχουν πλήθος σημείων που μπορεί κάποιος να κάνει base jump, ενώ πολλοί ξένοι φανατικοί του είδους έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για αυτό το λόγο διαφημίζοντας την χώρα μας. Φυσικά πάντοτε πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και ο επίδοξος base jumper να συνοδεύεται από γνώστες του είδους που θα του παρέχουν καθοδήγηση και την σχετική εκπαίδευση.

Δείτε την διοργάνωση του Summer Base Boogie 2013 στην Ζάκυνθο, όπου δεσπόζουσα θέση στους υποστηρικτές κατείχαν οι δημιουργοι του secnews.gr

Περισσότερα νέα μπορείτε να δείτε [εδώ]

Το SecNews στηρίζει την δραστηριότητα του Base Jumping και συγχαίρει τους διοργανωτές του και ιδιαίτερα τα παιδιά του secnews.gr. Καλά λοιπόν τα gadgets και τα τεχνολογικά νέα, όμως όπως μας διδάσκουν και οι φίλοι μας από το secnews.gr (ομολογουμένως με λίγο extreme τρόπο βέβαια ) το outdoor activity δεν βλάπτει 🙂

Ευχόμαστε ασφαλείς “πτήσεις αδρεναλίνης”, σε όσους φυσικά το αντέχουν!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS