ΑρχικήinetOnline προβολή ταινιών για "έξυπνες" τηλεοράσεις

Online προβολή ταινιών για “έξυπνες” τηλεοράσεις

H Samsung Electronics Hellas και η Odeon παρουσίασαν επίσημα σε ειδική εκδήλωση το PameOdeon, την πρώτη ελληνική υπηρεσία online ενοικίασης και προβολής βιντεοταινιών (Video on Demand) σε «έξυπνη» τηλεόραση (Smart TV).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους κατόχους των τηλεοράσεων Samsung Smart TV από τον Ιούλιο και σήμερα έχει ήδη διαθέσιμες περισσότερες από 700 ταινίες, μεταξύ των οποίων παραγωγές μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το περιεχόμενο της υπηρεσίας ανανεώνεται διαρκώς.

Με κεντρικό μήνυμα «Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας», στην εκδήλωση έγινε μία αναδρομή στις πιο ιστορικές στιγμές του κινηματογράφου και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Όπως ανέφερε ο Ιάσονας Φρυδάκης, στέλεχος της Samsung Electronics Hellas, η υπηρεσία VoD (Video on Demand) είναι ανάμεσα στις τρεις πιο δημοφιλείς κατηγορίες που προσφέρονται στις Samsung Smart TV.

Η υπηρεσία PameOdeon είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Video του Samsung Apps, του ηλεκτρονικού καταστήματος εφαρμογών για τα μοντέλα Samsung Smart TV και Smart Blu ray 2013, 2012 και 2011.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ, Π. Δρακόπουλος nooz.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS