ΑρχικήinetO Eric Schmidt σήμερα στην Αθήνα. Δες εδώ ζωντανά την ομιλία του...

O Eric Schmidt σήμερα στην Αθήνα. Δες εδώ ζωντανά την ομιλία του στις 17:30 στο Megaron Plus

Ποιο είναι το μέλλον του Διαδικτύου και οι τάσεις της τεχνολογίας; Πώς αυτές επηρεάζουν την καθημερινότητά μας; Δημιουργούν οι τεχνολογικές καινοτομίες τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής; Είναι η τεχνολογία η κινητήριος δύναμη για μια ισχυρή οικονομία που προσφέρει νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας;

Σ’ αυτά και σε πολλά ακόμη, θα αναφερθεί ο Eric Schmidt, εκτελεστικός πρόεδρος της Google, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας, σε ειδική εκδήλωση στο Megaron Plus, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, σήμερα στις 17:30.

Η είσοδος στην ομιλία του είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων θα ξεκινήσει στις 4. Ο τίτλος της ομιλίας του είναι “Η τεχνολογία ως έναυσμα για την ανάπτυξη” και ο συντονισμός της θα γίνει από το Λουκά Τσούκαλη, Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Θα υπάρξει ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά, ενώ, όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μέσω live streaming, μπορούν να επισκεφθούν αυτό το link.

Να σημειώσουμε ότι για τις 15.00 σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Eric Schmidt και με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS