ΑρχικήinetΑπό τη Microsoft παραδέχτηκαν ότι η επωνυμία "RT" μπέρδευε τους καταναλωτές

Από τη Microsoft παραδέχτηκαν ότι η επωνυμία “RT” μπέρδευε τους καταναλωτές

Η Microsoft αποφάσισε να καταργήσει την επωνυμία “RT” από τα Surface tablets δεύτερης γενιάς, αφού προκαλούσε σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, κάτι που παραδέχτηκε και ο Jack Cowett.

Τα νέα προϊόντα, που πλέον ονομάζονται Surface 2, αποτελούν την προσπάθεια της Microsoft να συστήσει εκ νέου στους καταναλωτές τα tablet της, μετά από τις αρνητικές επιδόσεις των πρώτων Surface που κυκλοφόρησαν πριν έναν χρόνο με υπό την επωνυμία Surface RT.

Όπως δήλωσε σε αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης ο product manager της εταιρίας, Jack Cowett, “ Θεωρούμε ότι υπήρξε σύγχυση την περασμένη χρονιά σχετικά με την διαφορά των Surface RT και Surface Pro. Θέλουμε να διευκολύνουμε τον κόσμο να αντιληφθεί ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα για δύο διαφορετικούς τύπους καταναλωτή”.

Τα Surface 2 διαθέτουν οθόνη Full HD ενώ το stand τους έχει επανασχεδιαστεί μετά από παρατηρήσεις και προτάσεις των χρηστών. “Αυξήσαμε το εύρος γωνίας στήριξης των συσκευών ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα ως laptop”, εξήγησε  ο Cowett,

Εκτός του ότι θα είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα τα νέα Surface θα διαθέτουν αυτονομία μπαταρίας έως και 10 ώρες ενώ θα έρχονται με προεγκατεστημένα τα Windows 8.1 και μια πλήρη έκδοση του Office 2013 RT.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS