ΑρχικήsecurityΕπίθεση hacking δέχτηκε η εταιρεία παροχής hosting LeaseWeb

Επίθεση hacking δέχτηκε η εταιρεία παροχής hosting LeaseWeb

Επίθεση hacking δέχτηκε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής hosting στον κόσμο, LeaseWeb. Η ομάδα hacking “KDMS Team” από την Παλαιστίνη, κατάφερε να παραβιάσει την ιστοσελίδα, αλλοιώνοντας το περιέχομενό της.

Οι επιτιθέμενοι δημοσίευσαν το ακόλουθο μήνυμα:

«Hello LeaseWeb. Who Are You? Who is but the form following the function of what and what are you is a hosting company with no security KDMS Team : Well ,, We Can See That 😛

Do you know what that means? We owned all of your hosted sites. Index on your site is the prove»

Η LeaseWeb επιβεβαίωσε την παραβίαση μέσω του Twitter:

“H ιστοσελίδα θα αποκατασταθεί μέσα σε λίγες ώρες. Τα δεδομένα των πελατών μας δεν έχουν παραβιαστεί. Συνεχίζουμε με τη διερεύνηση της υπόθεσης.”

Ωστόσο οι hackers ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους διακομιστές καθώς και σε ευαίσθητα δεδομένα πελατών, παρά τις δηλώσεις της LeaseWeb.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση δημοσιεύτηκαν επίσης στο blog της εταιρείας:

“Η επίθεση DNS εντοπίστηκε γρήγορα και αντιμετωπίστηκε άμεσα από το τμήμα ασφάλειας της LEASEWEB. Η έρευνα μας δείχνει ότι κανένα άλλο domain εκτός του leaseweb.com, δεν έχει επηρεαστεί. Τα εσωτερικά συστήματα δεν τέθηκαν σε κίνδυνο. Ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η παραβίαση δεν έχει προσδιοριστεί πλήρως.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS