ΑρχικήinetΣαρωτής αποτυπώματος στο HTC One Max

Σαρωτής αποτυπώματος στο HTC One Max

Το One Max είναι ένα Android κινητό – phablet τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι ένας σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής και μία οθόνη των 5,9 ιντσών.

Μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του One Max η HTC, καθώς στο Διαδίκτυο είχαν διαρρεύσει ήδη λεπτομέρειες.

Το One Max είναι ένα Android κινητό – phablet τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου είναι ένας σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος της συσκευής και μία οθόνη των 5,9 ιντσών. Στην ουσία αποτελεί μία μεγαλύτερη (phablet- μείξη μεταξύ τηλεφώνου και tablet) έκδοση του HTC One, του κινητού – ναυαρχίδας της εταιρείας, το οποίο, παρά τις καλές κριτικές, έμεινε πίσω στις πωλήσεις σε σχέση με το Galaxy S4 της Samsung.

sarotis-apotupomatos-htc-one-maxΟ σαρωτής αποτυπωμάτων εμφανίζεται στο HTC One Max λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα του iPhone 5S τον Σεπτέμβριο, το οποίο διέθετε επίσης το εν λόγω καινοτόμο χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με το BBC ωστόσο, είχε προηγηθεί το Atrix της Motorola το 2011, που διέθετε σαρωτή και στο πίσω μέρος, ωστόσο είχε δυσκολία όσον αφορά στις ακριβείς αναγνώσεις δεδομένων, κάτι που οδήγησε στην εγκατάλειψη του χαρακτηριστικού. Αντίστοιχα, η νοτιοκορεατική Pantech ξεκίνησε τις πωλήσεις μίας συσκευής με αντίστοιχη λειτουργία στην εγχώρια αγορά τον Αύγουστο, ανακοινώνοντας παράλληλα σχέδια και για ένα phablet.

Πηγή: naftemporiki.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS