ΑρχικήinetΠώς να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Facebook

Πώς να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Facebook

Aν έχετε συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν πολλές φωτογραφίες σας διασκορπισμένες σε διάφορες συσκευές και κοινωνικά δίκτυα και αποφασίσατε να τις συμμαζέψετε, ένα από τα πρώτα μέρη που θα σας απασχολήσουν είναι το Facebook.

Πριν ξεκινήσει κάποιος τη διαδικασία κατεβάσματος των φωτογραφΠώς να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Facebookιών του από το Facebοok, πρέπει να θυμάται ότι ίσως πάρει μερικές ώρες μέχρι να ανταποκριθούν οι servers της υπηρεσίας. Στην περίπτωσή μας πάντως, το συμπιεσμένο αρχείο με τα δεδομένα μας ήταν έτοιμο για κατέβασμα σε μόλις σε μερικά λεπτά.

Πηγαίντε στις ρυθμίσεις λογαριασμού, βρείτε πάνω αριστερά την πρώτη επιλογή “Γενικά” (General) και επιλέξτε τη. Θα εμφανιστούν αρκετές επιλογές και κάτω από αυτές, με μικρότερα γράμματα, αυτή για να κατεβάσετε τα αποθηκευμένα αρχεία σας.

Μόλις κάνετε κλικ στο “Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebοok” (Download a copy of your Facebοok data), τo σύστημα ζητάει για λόγους ασφαλείας τον κωδικό χρήστη και κατόπιν ενημερώνει πως συγκεντρώνει τα δεδομένα και θα στείλει ένα e-mail μόλις είναι έτοιμα για κατέβασμα.

Μόλις παραλάβετε το email, και επιλέξετε να κατεβάσετε το αρχείο, το σύστημα ζητά και πάλι τον κωδικό χρήστη, για λόγους ασφαλείας. Κατόπιν, το downloading ξεκινά κανονικά.

Στο συμπιεσμένο αρχείο δεν υπάρχουν μόνο οι φωτογραφίες, αλλά και διάφορα άλλα αρχεία με πληροφορίες από τη δραστηριότητά σας στο Facebοok.

Τα καλά νέα είναι ότι μέσα στον… συρφετό του συμπιεσμένου αρχείου που θα παραλάβετε, θα βρείτε έναν φάκελο που ονομάζεται Photos. Τα κακά ότι εκεί μέσα, βρίσκονται σε υποφακέλους τα άλμπουμ σας με random ονόματα.

Έστω και έτσι, έχετε τις φωτογραφίες σας συγκεντρωμένες και μπορείτε να τις διαχειριστείτε και να τις αρχειοθετήσετε όπως επιθυμείτε.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS