ΑρχικήinetΟι Anonymous ανακοινώνουν την #OpMaryville για την υπόθεση βιασμού στο Maryville

Οι Anonymous ανακοινώνουν την #OpMaryville για την υπόθεση βιασμού στο Maryville

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Kansas City Star δημοσίευσε ένα δριμύ κατηγορώ για μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού που έγινε στο Maryville. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκάλεσαν την καθώς οι Αρχές έδειχναν να μην ενδιαφέρονται για την υπόθεση.

Τη Δευτέρα, οι Anonymous, ανακοίνωσαν ότι απαιτούν «άμεση έρευνα» σχετικά με το πως χειρίστηκαν την υπόθεση οι τοπικές αρχές. Σε ένα δελτίο τύπου, οι hackers ανακοίνωσαν την (επιχείρηση Maryville) #OpMaryville, αναφέροντας:

https://youtu.be/vFCrZSPw7Uc

Αν το Maryville δεν θα υπερασπιστεί αυτές τις νέες κοπέλες, αν στην αστυνομία είναι πολύ δειλοί ή διεφθαρμένοι για να κάνουν τη δουλειά τους, εάν το δικαστικό σύστημα σας έχει εγκαταλείψει, τότε θα πρέπει να σταθούμε εμείς. Δήμαρχε Jim Fall, τα χέρια σας είναι βρώμικα. Maryville, να μας περιμένετε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anonymous αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, επειδή αισθάνθηκαν ότι η δικαιοσύνη δεν επιδόθηκε, κάτι που επιβάλει στις Αρχές περαιτέρω έρευνες.

Untitled

«Όταν οι Anonymous ενεπλάκησαν στην υπόθεση Rehtaeh Parsons, οι αρχές υπό αυτήν την πίεση ενήργησαν πιο αποφασιστικά στη διερεύνηση της υποτιθέμενης επίθεσης», αναφέρει το Slate.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS