ΑρχικήinetΔυνατότητα ανάρτησης δημόσιων μηνυμάτων στους έφηβους χρήστες του Facebook

Δυνατότητα ανάρτησης δημόσιων μηνυμάτων στους έφηβους χρήστες του Facebook

Το Facebook προχωράει από σήμερα σε αλλαγή πολιτικής απορρήτου για τους εφήβους χρήστες του και πιο συγκεκριμένα στο ποιοί μπορούν να δούν τα μηνύματα που ανεβάζουν οι ίδιοι στο λογαριασμό τους.

Μέχρι σήμερα το Facebook έδινε τη δυνατότητα στους εφήβους ηλικίας από 13 έως 17 ετών να δημοσιεύουν τις ενημερώσεις στον “τοίχο” τους με την προυπόθεση ότι αυτές θα εμφανιζόντουσαν μόνο στους φίλους τους και σε μερικές περιπτώσεις στους φίλους των φίλων τους.

Πλέον με τα νέα δεδομένα, οι έφηβοι έχουν πλέον τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους χρήστες του Facebook, επιλέγοντας αυτοί ποιοί μπορούν να δούν τα μηνύματα ή τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στην ιστοσελίδα. Επιπλόν οι έφηβοι θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή Follow έτσι ώστε τα δημόσια μηνύματα που δημοσιεύουν, να εμφανίζονται στο News Feed των χρηστών.

Προκειμένου να αποφευχθούν παρανοήσεις, το Facebook εμφανίζει σχετικό μήνυμα ενημέρωσης όταν ο έφηβος επιλέγει τη δημόσια εμφάνιση των μηνυμάτων του, αναφέροντας ότι αυτά θα είναι ορατά από όλους και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει τη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Site: Facebook Blog

Πηγή: insomnia.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS