ΑρχικήsecurityΛηστές τράπεζας έψαχναν στο google «τι θα συμβεί αν ληστέψεις μία τράπεζα»...

Ληστές τράπεζας έψαχναν στο google «τι θα συμβεί αν ληστέψεις μία τράπεζα»

Το Google είναι η πιο διάσημη και ίσως η καλύτερη μέχρι στιγμής μηχανή αναζήτησης και σίγουρα δίνει κάθε είδους απαντήσεις, ακόμα και αν το ρωτήσετε «τι θα συμβεί αν ληστέψεις μία τράπεζα».

Ναι, αυτό ακριβώς [” What happens if you rob a bank “] αναζήτησαν κάποιοι ληστές τραπεζών πριν πάνε να πιάσουν «δουλειά», σύμφωνα με το Gawker.

Οι φωτογραφίες των ληστών αυτών θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να μπουν σε ένα βιβλίο με τίτλο «ανόητοι ληστές όλων των εποχών» καθώς δεν σκέφτηκαν ακόμη και να διαγράψουν το ιστορικό περιήγησης τους, που τους ενοχοποιεί σίγουρα.

Φυσικά, ο καθένας θα μπορούσε να ψάξει στο Google για το «Τι θα συμβεί αν ληστέψεις μια τράπεζα» ή «Τι θα συμβεί αν ληστέψεις ένα σπίτι » ή » Τι θα συμβεί αν ληστέψεις ένα κοσμηματοπωλείο » και φυσικά, δεν σημαίνει ότι πραγματικά πρόκειται να το κάνει.

Όμως, οι ύποπτοι μιας ληστείας τράπεζας που έγινε την Παρασκευή καταγράφηκαν από κάμερες παρακολούθησης με συνέπεια να αναγνωριστούν από την αστυνομία.

Μόλις η αστυνομία ερεύνησε τα σπίτια τους και κοίταξε μέσα από τους υπολογιστές τους, δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος ήταν υπεύθυνος για τη «δουλειά».

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS