Αρχικήinet4 Νέα χαρακτηριστικά του Google Maps που κάνουν το ταξίδι σας ευκολότερο

4 Νέα χαρακτηριστικά του Google Maps που κάνουν το ταξίδι σας ευκολότερο

Ακόμη και αν η Apple έχει προσπαθήσει να βελτιώσει τους χάρτες της με ένα νέο ριζοσπαστικό επανασχεδιασμό για το iOS 7 και το HopStop – Η Google συνεχώς προχωρά στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών στο Google Maps app μετά το iOS που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2012 και γρήγορα ξεπέρασε το 10 εκατομμύρια downloads. Η Google έκτοτε διανέμει αναβαθμίσεις συνεχώς, όπως τα σήματα ενημέρωσης κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και οι ενημερώσεις μετακίνησης σε μεγάλες πόλεις. Αγόρασε επίσηςη την εφαρμογή πλοήγησης Waze τον Ιούνιο.

Τώρα, η Google φέρνει την προσθήκη τεσσάρων μικρών χαρακτηριστικών στη νέα beta έκδοση του Google Maps (που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες), που προϊδεάζει τους χρήστες για τη νέα στρατηγική της στα ταξίδια, η οποία ξεπερνά τις βασικές προσθήκες αναζήτησης:

  • Οδηγίες για πολλούς προορισμούς: Αυτό φαίνεται σαν ένα προφανές χαρακτηριστικό και είναι λειτουργικό για κατευθύνσεις σχετικά με την οδήγηση, το περπάτημα και την ποδηλασία.

maps1

  • Πολλαπλοί προορισμοί για αξιοθέατα πόλεων: Ένα υποσύνολο του παραπάνω χαρακτηριστικού, που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν μουσεία, ιστορικές πλατείες και άλλα αξιοθέατα με drag and drop στην επιθυμητή σειρά και προσθέτει carousel View στην κάτω δεξιά γωνία, ένας τρόπος για να κάνετε προεπισκόπηση του Street View, Photo Tours και άλλες εικόνες.

maps2

  • Πρόσβαση σε προ κρατημένες πτήσεις, ξενοδοχεία και δικαίωμα κράτησης σε εστιατόρια στο Maps: Αυτό είναι πιθανώς το καλύτερο από τα τέσσερα χαρακτηριστικά, και είναι δανεισμένο από την Αναζήτηση Google. Οι χρήστες μπορούν να βρουν υφιστάμενες πτήσεις, ξενοδοχεία και εστιατόρια στο Maps, χρησιμοποιώντας κωδικούς αεροδρομίων ή ονόματα εστιατορίων και παρουσιάζει αμέσως τα προσεχή σας σχέδια. Η πληροφορία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο χρήστης συνδεθεί στο Google και μόνο εκείνος μπορούν να τη δει, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι προς το παρόν διαθέσιμο για χρήστες των Maps στις ΗΠΑ, μόνο στην αγγλική γλώσσα.

maps3

  • Αναζήτηση για επερχόμενες εκδηλώσεις: Αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει ενημερώσεις σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις και events, με βάση τις τοποθεσίες. Για παράδειγμα, η αναζήτηση για το Hall Radio City Music ή το O2 Arena και κάνοντας κλικ στην επιλογή Upcoming Events παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από συναυλίες, αθλητικούς αγώνες και άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κοντά στους χρήστες. Ή οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με μια πιο γενική αναζήτηση όπως “μουσικές σκηνές.”

maps4

 

 

 

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS