ΑρχικήsecurityΗ NASDAQ OMX χρησιμοποιεί λύσεις FireEye για την ενίσχυση τη διαδικτυακής άμυνας...

Η NASDAQ OMX χρησιμοποιεί λύσεις FireEye για την ενίσχυση τη διαδικτυακής άμυνας

H NASDAQ OMX, η μεγαλύτερη εταιρεία συναλλάγματος του κόσμου, θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Threat Prevention Platform της FireEye για την προστασία των συστημάτων της από κυβερνοεπιθέσεις.

Επιπλέον, η NASDAQ OMX θα αξιοποιήσει  μηχάνημα Multi-Vector Virtual Execution (MVX) για τον περιορισμό διαδικτυακών επιθέσεων σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αρχεία.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε την NASDAQ OMX ως πελάτη. Κάθε σύστημα του υπολογιστή είναι ευάλωτο σε επιθέσεις και η προστασία από διαδικτυακές επιθέσεις είναι μια ευθύνη που παίρνουμε στα σοβαρά», σημείωσε ο CEO της FireEye, David DeWalt.

«Οι επιθέσεις σε εταιρείες συναλλάγματος είναι πολύ ελκυστικές για εγκληματίες του κυβερνοχώρου και χακτιβιστές. Η δική μας εμπειρία δείχνει ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι ο τρίτος βασικός στόχος κυβερνοεπιθέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Brad Peterson, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών στην NASDAQ OMX, σχολίασε: « Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και οι επιτιθέμενοι δεν ξεκουράζονται. Αξιοποιώντας την πλατφόρμα Threat Prevention Platform της FireEye για τις δικές μας συναλλαγές αποτελεί σαφή ένδειξη της αφοσίωσης μας για τη διατήρηση ενός ισχυρού προγράμματός ασφάλειας στον κυβερνοχώρο».

Η FireEye αύξησε πρόσφατα το κεφάλαιό της σε πάνω από $300 εκατομμύρια (€ 222.000.000) από την πώληση μετοχών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS