ΑρχικήinetΤο SecNews συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση Digital Days@Public with Samsung

Το SecNews συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση Digital Days@Public with Samsung

4s-internet-new-30-9-13-sent

Συναντήστε αύριο απο κοντά συντάκτες και συνεργάτες του SecNews στην εκδήλωση The 4S Internet Experience,  Digital Days@Public with Samsung.

 Η Μαρία και ο Κώστας, μόνιμοι αρθρογράφοι του SecNews και υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας μας  θα είναι κεντρικοί ομιλητές στο αυριανό Workshop The 4S Internet Experience.

omilites.secnews

Οι εκδηλώσεις Digital Days@Public with Samsung είναι μια σειρά από ημερίδες και workshops εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, που οργανώνονται από τo DigitalLife.gr στο πλαίσιο των Digital Days και υλοποιούνται με τη συμβολή των Public. Το “Digital Days@Public with Samsung ” είναι μια σειρά από σεμινάρια που στόχο έχουν να κάνουν προσιτή τη σύγχρονη τεχνολογία που αφορά στα Social Media, τα Tablets, τα Smartphones και το Internet.

Για το λόγο αυτό, τα  σεμινάρια φιλοξενούνται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από την αίθουσα εκδηλώσεων στο café του Public Συντάγματος (5ος όροφος), μια αίθουσα με υπέροχη θέα στη Βουλή και τον Εθνικό Κήπο.

athens-e1380026122134

Μάθε τα πάντα για τη σύγχρονη τεχνολογία: αξιοποίησε τα social media και το Internet, χρησιμοποίησε σωστά το tablet και το smartphone, δημιούργησε ένα blog και γράψε τις απόψεις σου και πέρνα στην εποχή του cloud και των applications. Μάθε πώς θα ξεχωρίσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα αυξήσεις την αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σου και θα απευθυνθείς στην παγκόσμια αγορά.

Καλεσμένοι θα είναι έμπειροι ομιλητές που θα μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις τους, μέσα από σύντομες, μεστές και άκρως ενδιαφέρουσες διαλέξεις, workshops και hands on με επεξηγηματικά videos, τα οποία θα μπορείς να συμβουλεύεσαι κάθε φορά που θα έχεις απορία.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε [εδώ]

Θέλετε να έρθετε σε κάποια από τα workshops της σειράς Digital Days@Public with Samsung; Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα [εδώ]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS