ΑρχικήinetΕγκαταλείπουν το Twitter, μένουν στο Facebook

Εγκαταλείπουν το Twitter, μένουν στο Facebook

Το 36% των 1.067 χρηστών του Twitter δεν το χρησιμοποιεί πια, ενώ το 7% λέει πως έχει κλείσει τον λογαριασμό του – Όσον αφορά στους χρήστες που έκλεισαν το λογαριασμό τους στο Facebook, το ποσοστό είναι μόλις 5%

Tη «δύναμή» του φαίνεται πως χάνει το Twitter.

Μετά τη φρενίτιδα που έφερε στον κόσμο των social media, το κοινωνικό μέσο δικτύωσης αρχίζει να χάνει τους χρήστες του σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ipsos, την οποία δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 36% των 1.067 χρηστών του Twitter δεν το χρησιμοποιεί πια, ενώ το 7% λέει πως έχει κλείσει τον λογαριασμό του.

Από την άλλη, το Facebook παραμένει δημοφιλές, αφού μόνο το 7% από τα 2.449 μέλη του (που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση) είπαν πως δε χρησιμοποιούν πια το μέσο δικτύωσης, ενώ όσον αφορά στους χρήστες που έκλεισαν το λογαριασμό τους, το ποσοστό είναι μόλις 5%.

Η έλλειψη φίλων αλλά και η δυσκολία όσον αφορά στη χρήση του, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης αποφάσισαν να το αφήσουν για λίγο στην άκρη ή να το αποχαιρετήσουν δια παντός.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS