ΑρχικήinetΠροβλήματα ανταπόκρισης στην πλατφόρμα του Facebook

Προβλήματα ανταπόκρισης στην πλατφόρμα του Facebook

Η υπηρεσία του Facebook είχε ορισμένα θέματα και οι χρήστες αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν κοινοποίησες στην πλατφόρμα.

Το θέμα φαίνεται ότι επηρεάζει έναν μεγάλο αριθμό χρηστών και όλο και περισσότεροι αναφέρουν τα προβλήματά τους μέσω του Twitter. Το ζήτημα έχει επεκταθεί και στην εφαρμογή της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης για κινητές συσκευές, όπου οι χρήστες, επίσης, δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν καμία δημοσίευση.

Όταν προσπαθούσαν να δημοσιεύσουν κάτι, όπως μια κοινοποίηση κατάστασης στο προσωπικό τους προφίλ, εμφανιζόταν μια ειδοποίηση που ανέφερε: «Υπήρξε ένα πρόβλημα κατά την ενημέρωση της κατάστασής σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά.»

Συνήθως, όταν το Facebook έχει κάποιο πρόβλημα δεν εμφανίζει καν το μήνυμα, απλά δεν ολοκληρώνει ποτέ την φόρτωση της σελίδας. Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι τα μηνύματά τους δημοσιεύθηκαν, αλλά στη συνέχεια ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Επίσης, υπήρχε πρόβλημα και με την αποδοχή των likes, καθώς και με την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, κωδικών πρόσβασης και των φωτογραφιών.

Η υπηρεσία έχει επιβεβαιώσει το πρόβλημα με μια ανακοίνωση στο CNET:

«Νωρίτερα σήμερα το πρωί, κατά την εκτέλεση κάποιας συντήρησης του δικτύου, υπήρξε ένα ζήτημα που εμπόδιζε την ανάρτηση σε ορισμένους χρήστες για σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα επιλύθηκε σύντομα και τώρα είμαστε πίσω 100%. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που μπορεί να προκλήθηκε.

Απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, τουλάχιστον για τους προσωπικούς λογαριασμούς αλλά τα Facebook Pages συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ορισμένα θέματα.

Εσείς αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS