ΑρχικήinetΞεκινούν οι εγγραφές για το πρόγραμμα πιστοποίησης CCNA στo City Unity

Ξεκινούν οι εγγραφές για το πρόγραμμα πιστοποίησης CCNA στo City Unity

Έναρξη εγγραφών στo City Unity ΚΔΒΜ2 για το CCNA – Routing & Switching, στο οποίο διδάσκονται δίκτυα βασισμένα σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές.

Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες. Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την ακαδημία της Cisco, με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο.

Βασισμένο στο Ακαδημαϊκό πρόγραμμα της Cisco, το CCNA περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στις βασικές αρχές δικτύων, εφαρμογές και υπηρεσίες τους. Επίσης εισαγωγή σε προηγμένες τεχνολογίες δεδομένων όπως φωνή, βίντεο, ασύρματη πρόσβαση και ασφάλεια.
  • Εισαγωγή στα πρωτόκολλα δρομολόγησης και τις σύγχρονες συσκευές δρομολόγησης και δικτύωση πολλαπλών τοπικών δικτύων.
  • Σύγχρονα τοπικά δίκτυα, δημιουργία VLANS, ασύρματα δίκτυα. Τεχνικές ιεράρχησης τοπικών δικτύων. Σύνδεση και ασφάλεια δικτύων.
  • Τεχνολογίες πρόσβασης απομακρυσμένων δικτύων. Τεχνικές ασφάλειας και προστασίας. Πρακτική εφαρμογή τους στις σύγχρονες κατοικίες και εταιρείες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 29/10, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 6-10μμ και ολοκληρώνεται σε 280 ώρες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες και εγγραφές: City Unity – Καρύτση 1, Αθήνα. Τηλ : 2103243222, Web: studies.cityu.gr και www.cityu.gr.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS