ΑρχικήinetΛευκός Οίκος: Απόλυση εργαζομένου επειδή διαχειριζόταν τον λογαριασμό Twitter “Anti-Obama”

Λευκός Οίκος: Απόλυση εργαζομένου επειδή διαχειριζόταν τον λογαριασμό Twitter “Anti-Obama”

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι στην κυβέρνηση Ομπάμα δεν αρέσει καθόλου η κριτική, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από το ίδιο της το σπίτι. Τον Λευκό Οίκο, φυσικά!

Μέλος του Ανώτατου Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας των ΗΠΑ, απολύθηκε επειδή επέκρινε την κυβέρνηση Ομπάμα. Ο Jofi Joseph αφού τελικά κατάφεραν να καταλάβουν ποιος κρυβόταν πίσω από τον λογαριασμό @natsecwonk, ο οποίος είχε ανοίξει τον Φεβρουάριο του 2011.

Ο λογαριασμός κοινοποιούσε επικριτικά μηνύματα για τους πολιτικούς, σημειώνοντας αμφίβολα σχόλια σχετικά με την επίθεση στη Βεγγάζη τον Σεπτέμβριο του 2011. Επίσης, δημοσίευσε μόνο αρνητικά tweets για την κυβέρνηση Ομπάμα.

Ο Joseph δήλωσε: «Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω σε αυτή την διοίκηση και λυπούμαι βαθύτατα που παραβίασα την εμπιστοσύνη που μου είχαν. Αυτό που ξεκίνησε ως μια προβλεπόμενη παρωδία του πολιτισμού DC, με την πάροδο του χρόνου έγινε μια σειρά από ακατάλληλα και άσχημα σχόλια. Φέρω την πλήρη ευθύνη για αυτή την υπόθεση και ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους πρόσβαλα.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS