ΑρχικήinetΗ Microsoft έστησε ένα τεράστιο Surface 2 στην Trafalgar Square στο Λονδίνο

Η Microsoft έστησε ένα τεράστιο Surface 2 στην Trafalgar Square στο Λονδίνο

H Μicrosoft έχει αδυναμία στις μεγάλες οθόνες και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα με την επίδειξη των Windows 8 σε ένα PC με οθόνη 82 ιντσών ή την χρήση μια οθόνης 80 ιντσών από τον Bill Gates.

Αυτή τη φορά πάντως η αμερικανική εταιρία ξεπέρασε τον εαυτό της, στήνοντας ένα κολοσσιαίο Surface 2 tablet στην πιο διάσημη πλατεία του Λονδίνου.

Το τεράστο tablet κυριολεκτικά εκμηδενίζει όλα τα υπόλοιπα ιστορικά μνημεία της Trafalgar Square.

Ο γίγαντας της Microsoft έχει οθόνη 383 ιντσών και χρειάστηκαν δώδεκα ώρες για να στηθεί. Το πλάτος του ξεπερνάει τα οκτώ μέτρα ενώ το ύψος του τα πέντε, αποτελώντας ένα εντυπωσιακό αξιοθέατο για τους περαστικούς.

Όποιος είναι ή νιώθει παιδί μπορεί να βρεθεί πάνω στο πληκτρολόγιο του “Giga – Surface” και να πληκτρολογήσει λέξεις πατώντας πάνω στα τεράστια κουμπιά του.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους της επιφάνειας του πληκτρολογίου είναι ότι στον χώρο ανάμεσα στα κουμπιά μπορεί κάποιος να περπατήσει άνετα, ενώ η λειτουργικότητα της συσκευής είναι εντυπωσιακή.

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στα πλαίσια της εμπορικής προώθησης του νέου Surface 2 και αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια διαφημιστική καμπάνια… τεραστίων διαστάσεων.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS