ΑρχικήinetΕφαρμογή του Linkedin δίνει πληροφορίες για τον αποστολέα των e-mail

Εφαρμογή του Linkedin δίνει πληροφορίες για τον αποστολέα των e-mail

Το LinkedIn ανακοίνωσε ορισμένες νέες εφαρμογές για κινητά, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου plugin για email στο iOS, που θα βοηθήσει τους χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες λεπτομέρειες για τους ανθρώπους από τους οποίους λαμβάνουν emails.

Η νέα εφαρμογή, που ονομάζεται LinkedIn Intro, παρουσιάζει ένα σύντομο βιογραφικό του αποστολέα του e-mail απευθείας στο inbox του παραλήπτη. Το Bio περιλαμβάνει μια μικρή φωτογραφία του αποστολέα και τον τίτλο του/της. Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία, εμφανίζεται ένα drop down μενού με περισσότερες λεπτομέρειες για τον αποστολέα από το LinkedIn προφίλ του.

Η εφαρμογή αυτή είναι μια έκδοση μιας υπάρχουσας υπηρεσίας για iOS που ονομάζεται Rapportive, μια εταιρεία που αγόρασε το LinkedIn τον Φεβρουάριο του 2012. Η Rapportive παρείχε ήδη αυτή την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες σε πολλά προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Chrome, Firefox και Safari.

Περισσότερο από το 50% των e-mail διαβάζονται από κινητές συσκευές, αναφέρει ο συν-ιδρυτής της Rapportive, Rahul Vohra, και το LinkedIn έχει μεγάλα σχέδια για την επέκταση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, όπως τον κλάδο των e-mail.

Το  LinkedIn Intro δεν ήταν η μόνη νέα υπηρεσία που ανακοίνωσε το LinkedIn. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια νέα έκδοση του iPad app της, και μια νέα έκδοση του Pulse, η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου που η εταιρεία απέκτησε νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS