ΑρχικήinetΤο νέο Help Box της Google

Το νέο Help Box της Google

Είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να λάβετε βοήθεια από τη Google. Αυτό όμως δεν σημαίνει και πολλά, καθώς η εταιρεία είχε μεγαλύτερα προβλήματα σε θέματα υποστήριξης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τα προϊόντα της Google κατ ‘ευθείαν από τη σελίδα στην οποία βρίσκεστε.

Αυτό το νέο inline χαρακτηριστικό βοήθειας είναι διαθέσιμο στο Gmail, το Google Drive, το Google Plus, και λίγο πολύ σε όλα τα προϊόντα της Google, σύμφωνα με το  Google Operating System.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή “Help” ή στον σύνδεσμο σε οποιοδήποτε από αυτά τα sites, τότε φορτώνει ένα αναδυόμενο παράθυρο βοήθειας, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση και περιήγηση στις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Προηγουμένως, η επιλογή  “Help” μετέφερε τους χρήστες στο site που αφορούσε βοήθεια για το εκάστοτε το προϊόν. Το γεγονός ότι το πλαίσιο εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας και ότι μπορείτε να το μετακινήσετε, κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων που παρέχονται από τη σελίδα βοήθειας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS