ΑρχικήsecurityΕφαρμογή ασφάλειας: Spam Blackhole για Drupal

Εφαρμογή ασφάλειας: Spam Blackhole για Drupal

Σε περίπτωση που αγωνίζεστε να διατηρήσετε τους spammers μακριά από την Drupal ιστοσελίδα σας, το Spam Blackhole είναι μια εφαρμογή που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να μπλοκάρει καταχωρήσεις που έγιναν από spam bots, στέλνοντάς τα σε έναν τομέα που δεν υπάρχει, ή ένα “blackhole.”

Το Spam Blackhole χρησιμοποιεί JavaScript για να αντικαταστήσει τη διεύθυνση URL φόρμας με μια εικονική διεύθυνση URL. Όταν πραγματικοί χρήστες υποβάλουν καταχωρήσεις, το URL αντικαθίσταται με την πραγματική διεύθυνση URL από έναν κώδικα JavaScript. Δεδομένου ότι πολλά bots ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δεν έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν JavaScript, τα αιτήματά τους αποστέλλονται στο blackhole.

Το Spam Blackhole είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για την καταπολέμηση του φαινομένου, όχι μόνο επειδή μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αλλά και επειδή δεν επηρεάζει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

Για να εγκαταστήσετε το Spam Blackhole, συνδεθείτε στον πίνακα διαχείρισης Drupal, μεταβείτε στην ενότητα «Modules» και ανεβάστε την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, ενεργοποιήστε την εφαρμογή από τη λίστα των modules.

Κατεβάστε το Spam Blackhole για Drupal.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS