ΑρχικήinetE-life 2013: Αντιμετώπιση δικτυακών συμπεριφορών - Χορηγός Επικοινωνίας SecNews

E-life 2013: Αντιμετώπιση δικτυακών συμπεριφορών – Χορηγός Επικοινωνίας SecNews

elife2013

E-life 2013: To 3ο πανελλήνιο Διεπιστημονικό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή με θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ”. Το συνέδριο, που διοργανώνει η Ελληνική εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο διαδίκτυο,  θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ 1η και 2 Νοεμβρίου 2013.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.elife2013.gr/images/Programme_e-life_2013.pdf

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν πλήθος ομιλητών εξειδικευμένων ειδικοτήτων όπως Ψυχολόγοι, Ψυχιάτροι, Βιοπαθολόγοι, Εγκληματολόγοι, Δικηγόροι, Ποινικολόγοι με διεθνή αναγνώριση. Επιπλέον τις εργασίες του συνεδρίου θα πλαισιώσουν με παρουσιάσεις/ομιλίες τους αναγνωρισμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίου αλλά και ανώτατοι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, που συνεισφέρει σημαντικότατα με την εμπειρία της στις εργασίες του συνεδρίου. Το σύνολο των ομιλητών της επιστημονικής επιτροπής μπορείτε να δείτε [εδώ]

Το συνέδριο ενδιαφέρει όλους όσους έχουν ενασχόληση με το διαδίκτυο και κυρίως γονείς και εκπαιδευτικούς.

Τελεί υπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Ελληνικής Ψυχιατρικής της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής και της Ελληνικής Ψυχολογικής εταιρείας.

xorhgoi

To SecNews, πιστό στις αρχές του περι κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και ευσυνειδησίας σε ενα ευαίσθητο θέμα που αφορά παιδιά και ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού,   χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, αποτελώντας παράλληλα χορηγό επικοινωνίας του διεθνούς διεπιστημονικού συνεδρίου.

Μπορείτε να δηλώσετε ΣΗΜΕΡΑ συμμετοχή [εδώ]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS