Αρχικήinet«Έξυπνο» ρολόι με την υπογραφή της Google

«Έξυπνο» ρολόι με την υπογραφή της Google

1CB28AACD490DD293F5D4C9E0632090F

Ξένο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι πλησιάζει η παρουσίαση της συσκευής

Τα «έξυπνα» ρολόγια είναι η νέα τάση στο χώρο των τεχνολογικών προϊόντων. Τις δικές τους προτάσεις έχουν παρουσιάσει εταιρείες όπως οι Samsung, Pebble και Sony. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Google θα είναι η εταιρεία που θα εξελίξει ακόμη περισσότερο την τεχνολογία.

Η παρουσίαση της συσκευής της Google είναι ίσως πιο κοντά απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, μιας και σύμφωνα με την Wall Street Journal, η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του δικού της ρολογιού με λογισμικό Android. Επιπλέον, όπως σημειώνει η έγκυρη εφημερίδα, το Google smartwatch θα μπορούσε να βγει στην παραγωγή μέσα σε μερικούς μήνες.

Δεν αποκλείεται η παρουσίαση να συμπέσει με την κυκλοφορία και των Google Glass, σηματοδοτώντας μια νέα γενιά τεχνολογικών προϊόντων που πλέον προσαρμόζονται στο σώμα του χρήστη.

Οι φήμες θέλουν στον πυρήνα του Google smartwatch να βρίσκεται το σύστημα «Google Now», η απάντηση της εταιρείας στη Siri της Apple. Πέρα όμως από τη φωνητική αναζήτηση, το σύστημα της Google ειδοποιεί το χρήστη για νέα emails, ενώ του προτείνει θέματα που ίσως τον ενδιαφέρουν.

Η εφημερίδα σημειώνει ακόμη, η συσκευή θα πρέπει να επικοινωνεί με άλλες συσκευές, όπως smartphone, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως δεν θα μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS