ΑρχικήinetΣυμφωνία για τους χάκερ της Paypal

Συμφωνία για τους χάκερ της Paypal

r-PAYPAL-14-HACKERS-large570

Έντεκα από τα 14 άτομα τα οποία φαίνεται να είναι συνδεδεμένα με την ομάδα χάκερ των Anonymous που συνελήφθησαν το 2011 για την έναρξη κυβερνοεπίθεσης εναντίον της PayPal, ετοιμάζονται να δηλώσουν ένοχοι, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς. Το ερώτημα είναι αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα εγκρίνει τη συμφωνία.

Δικηγόροι των κατηγορουμένων αποκάλυψαν αυτή την εβδομάδα ότι 11 από τα μέλη της “PayPal 14” είναι έτοιμα να αποδεχθούν τη συμφωνία.

Αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι η συμφωνία που προσφέρεται από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς είναι συμφέρουσα μόνο αν την αποδεχθούν 13 από τους κατηγορούμενους (Οποιαδήποτε τελική συμφωνία δεν θα περιλαμβάνει το 14ο μέλος, τον Dennis Collins, αφού κατηγορήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα για άλλη επίθεση που σχετίζεται με τους Anonymous εναντίον εταιρειών πιστωτικών καρτών και της δισκογραφικής βιομηχανίας).

Δεν είναι σαφές αν η συμφωνία θα περιλαμβάνει φυλάκιση. Αρκετοί δικηγόροι που εμπλέκονται στην υπόθεση αρνήθηκαν να δώσει λεπτομέρειες, επικαλούμενοι την εμπιστευτικότητα των διαπραγματεύσεων. Ένας δικηγόρος χαρακτήρισε τη συμφωνία «εξαιρετικά καλή, αλλά πολύ εύθραυστη» και αρνήθηκε να πει αν περιλαμβάνει και έκτιση ποινής στη φυλακή.

Από το βράδυ της Τετάρτης, οι δικηγόροι των Jeffrey Puglisi, Tracy Ann Valenzuela και Christopher Quang Vo επισήμαναν ότι οι πελάτες τους ήταν πρόθυμοι να αποδεχθούν τη συμφωνία.

Οι περισσότερες υποθέσεις για τους κατηγορουμένους στην υπόθεση Paypal 14, εκδικάζονται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σαν Χοσέ, στην Καλιφόρνια, την Πέμπτη το πρωί.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS