ΑρχικήinetΗ LG αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώτου της κυρτού smartphone

Η LG αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώτου της κυρτού smartphone

9718B8E0E6D5180FB4CEC388456A19A2

Ο κάθετα καμπυλωτός σχεδιασμός του μειώνει την απόσταση μεταξύ του στόματος και του μικρόφωνου όταν η συσκευή τοποθετείται στο  αυτί, με τον τρόπο που έκαναν οι παραδοσιακές τηλεφωνικές συσκευές

Θέτοντας ένα νέο ορόσημο  στην εξέλιξη των smartphones, η LG ανακοίνωσε το G Flex, το κυρτό smartphone που έρχεται  σε αρμονία με το περίγραμμα του  προσώπου.

Το G Flex, το πιο πρόσφατο smartphone της premium σειράς συσκευών της LG, ενσωματώνει τεχνολογίες από διαφορετικά business units της κορεατικής εταιρείας, με τη μορφή οθόνης και μπαταρίας, που μέχρι τώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Ο κάθετα καμπυλωτός σχεδιασμός του μειώνει την απόσταση μεταξύ του στόματος και του μικρόφωνου όταν η συσκευή τοποθετείται στο αυτί, με τον τρόπο που έκαναν οι παραδοσιακές τηλεφωνικές συσκευές. Το G Flex χρησιμοποιεί ένα τόξο καμπυλότητας που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για το μέσο πρόσωπο, ώστε να προσφέρει βελτιωμένη φωνή και ποιότητα ήχου. Η καμπύλη αυξάνει την ένταση του ήχου κατά 3dB σε σχέση με ένα συμβατικό smartphone. Επιπλέον, η καμπύλη προσφέρει πιο σταθερό κράτημα και εφαρμόζει πιο άνετα στην πίσω τσέπη. Σε οριζόντια διάταξη, η οθόνη προσφέρει μια IMAX εμπειρία, με αποτέλεσμα να προσφέρει την πιο άνετη γωνία θέασης για να παρακολουθείτε βίντεο ή παίζετε παιχνίδια.

v0l7g4h1Το G Flex διαθέτει επίσης το πίσω πλήκτρο, που εφαρμόστηκε πρώτη φορά στο G2. Με μικρότερη πιθανότητα για απενεργοποίηση του τηλεφώνου από λάθος, λόγω της απουσίας των πλαϊνών πλήκτρων, διατηρεί την ευκολία της χρήσης του δείκτη και με τις ρυθμίσεις της ένταση του ήχου κατά τη συνομιλία.

Η ανάπτυξή του έγινε μέσα από τη συνεργασία με τις θυγατρικές του κορεατικού ομίλου LG Display και LG Chem. Η 6 ιντσών οθόνη που ενσωματώνεται στο G Flex είναι η μεγαλύτερη πλαστική OLED (POLED) οθόνη που παράγεται μαζικά ειδικά για smartphones. Η εξαιρετικά λεπτή, ελαφριά και εύκαμπτη POLED οθόνη, καθώς και το καμπυλωτό OLED πάνελ είναι χτισμένα σε πλαστικά υποστρώματα αντί για γυάλινα, δίνοντας στο G Flex το μοναδικό του σχήμα και την αντοχή του. Η POLED οθόνη είναι φωτεινή και πιο ακριβής, χάρη στην εφαρμογή της Real RGB, η οποία περιέχει και τα τρία υπο-pixels – κόκκινο, πράσινο και μπλε – σε ένα pixel.

Η LG Chem ανέπτυξε την πρώτη  τεχνολογία καμπυλωτής μπαταρίας στον κόσμο, έτσι ώστε να εφαρμόζεται ειδικά στο G Flex. Παρά τη λεπτή της μορφής, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.500 mAh, παρέχοντάς του θεωρητικά αρκετή ενέργεια για παραπάνω από μια πλήρη ημέρα χρήσης.

Επίσης και μεταξύ των διαφόρων νέων τεχνολογιών, το G Flex είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει την επίστρωση Self Healing στο πίσω μέρος. Αυτή η ελαστική επίστρωση προστατεύει από την καθημερινή φθορά, τις πιθανές γρατσουνιές και τα κοψίματα που μπορεί να προκύψουν στα smartphones χωρίς θήκη.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS