ΑρχικήinetΤα Smartwatches αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο CES 2014

Τα Smartwatches αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο CES 2014

Smartwatches-Expected-to-Steal-the-Show-at-CES-2014-395665-2

Τα Smartwatches αναμένεται να αποτελέσουν μεγάλη τάση κατά τη διάρκεια του 2014, καθώς προσελκύουν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το καταναλωτικό κοινό. Έτσι τα “έξυπνα ρολόγια” αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και στις μεγαλύτερες τεχνολογικές εκθέσεις που θα διοργανωθούν το ερχόμενο έτος.

Ο οργανισμός Consumer Electronics Association (CEA) έχει ήδη ανακοινώσει τη διοργάνωση της ετήσιας, διεθνούς έκθεσης ηλεκτρονικών CES 2014, στο Λας Βέγκας.

Στην πολυαναμενόμενη έκθεση, τα Smartwatches θα έχουν μια πολύ σημαντική παρουσία και όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές, όπως LG, Sony και Samsung θα παρουσίασουν τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα.

“Τα Smartwatches δημιουργούν νέες τάσεις και δυνατότητες στον τομέα της wearable τεχνολογίας και την αυξάνουν τους τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να συνδεθούν με αυτές τις συσκευές μεγέθους τσέπης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος  της CEA, Karen Chupka.

Το 2014 International CES θα πραγματοποιηθεί 7 έως 10 Ιανουαρίου στους εκθεσιακούς χώρους του Las Vegas Convention Center και World Trade Center.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS