ΑρχικήinetΕλέγξτε το tablet με την κίνηση των ματιών σας – Βίντεο

Ελέγξτε το tablet με την κίνηση των ματιών σας – Βίντεο

Untitled

Έχουμε ακούσει για φορητούς υπολογιστές που επιτρέπουν στους χρήστες να τον έλεγχο μέσω χειρονομιών στον αέρα, αλλά ας πάμε τα πράγματα λίγο πιο μακριά. Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να ελέγξετε το tablet με τα μάτια σας;

Φαίνεται ότι αυτό δεν πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Eye Tribe Tracker για tablets, notebooks και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Μόλις συνδεθεί με το σύστημα μέσω του USB 3.0, η συσκευή μπορεί να παρακολουθήσει το ακριβές σημείο που εστιάζει ο χρήστης στην οθόνη.

Το Eye Tribe χρησιμοποιεί έναν υπέρυθρο φωτισμό για να δημιουργήσει μια σύνθεση σχημάτων των αντανακλάσεων. Με τη σειρά τους, τα εν λόγω σχέδια μεταφράζονται σε μαθηματικά μοντέλα που δείχνουν το σημείο που εστιάσει το βλέμμα.

Το Eye Tribe Trackers περιλαμβάνει και ένα kit ανάπτυξης λογισμικού ή SDK, έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί και να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές και παιχνίδια, καθιστώντας όλη την εμπειρία πιο συναρπαστική.

Προς το παρόν, το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο για τα Windows της Microsoft, αλλά η ομάδα εργάζεται για την κυκλοφορία μιας Android έκδοσης το συντομότερο δυνατό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν αυτή τη φουτουριστική συσκευή με $99 / $73.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS