ΑρχικήinetΟ πιο κυνικός ιστότοπος γνωριμιών όπου για να βρεις σύντροφο πρέπει να...

Ο πιο κυνικός ιστότοπος γνωριμιών όπου για να βρεις σύντροφο πρέπει να τον δωροδοκήσεις

carrot-dating660_0

Μετρά μόλις δυο εβδομάδες στον «αέρα» κι όμως έχει πάνω από 50,000 μέλη. Ο λόγος για το Carrot Dating, το νέο ιστότοπο που σας υπόσχεται να βρείτε σύντροφο, με μία διαφορά: θα πρέπει να δωροδοκήσετε το πιθανό ραντεβού σας.

Σύμφωνα με το digitallife, είτε μέσω του website του Carrot Dating, είτε μέσω της εφαρμογής για την κινητή σας συσκευή, κάνετε log in στην πλατφόρμα, επιλέγετε τα κορίτσια/ αγόρια που θα σας ενδιέφερε να βγείτε ραντεβού μαζί τους και επιλέγετε μετά το «καρότο» με το οποίο θα τους δωροδοκήσετε, προκειμένου να βγουν μαζί σας: δείπνο, σοκολάτα και άλλα.

Πρόκειται, δηλαδή, για μια ειλικρινή ανταλλαγή. Βγαίνω μαζί σου, αν μου κεράσεις το φαγητό. Μπορεί να ακούγεται σεξιστικό, ωστόσο όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του website, Brandon Wade, απόφοιτος του MIT, οι περισσότεροι «έρωτες» ξεκινούν ως ανταλλαγή υπηρεσιών.

Δικής του έμπνευσης είναι και το Seeking Millionaire (για γυναίκες που ψάχνουν σύντροφο με μεγάλο πορτοφόλι), Seeking Arrangement (για κορίτσια που ψάχνουν έναν μεγαλύτερο «χρηματοδότη» και αντιστοίχως, υποψήφιους «χρηματοδότες» που αναζητούν να φροντίζουν νεότερες με ανταλλάγματα) και το WhatsYourPrice (στο οποίο πλειοδοτείτε για να βγείτε ραντεβού με κάποια).

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS