ΑρχικήsecurityΈφηβοι με ιστοσελίδα δημοσίευαν τους βιασμούς που πραγματοποιούσαν

Έφηβοι με ιστοσελίδα δημοσίευαν τους βιασμούς που πραγματοποιούσαν

Η αστυνομία του Auckland ερευνά μια ομάδα εφήβων που με το όνομα «Roast Busters» χρησιμοποιούν τα social media για να προσελκύσουν νεαρά κορίτσια. Οι νεαροί μεθούσαν τα θύματα τους και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά. Συχνα κατονόμαζαν τα θύματα τους στην σελίδα τους στο Facebook για να καυχηθούν για τις πράξεις τους. Η σελίδα αυτή μετά από δυο χρόνια online κατέβηκε από τις Αρχές το Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει η Daily Dot.

Η Αστυνομία παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί εδώ και καιρό τους «Roast Busters» (από το 2011) , αλλά ποτέ δεν προέβει σε συλλήψεις. Οι έφηβοι πιστεύεται ότι είναι από 17 έως 19 ετών και δημοσίευαν τα ονόματα των φερόμενων θυμάτων τους, τα οποία ήταν ανήλικα. Εάν αναζητήσετε το «Roast Busters» στο Facebook, θα δείτε σελίδες με φίλους της ιστοσελίδας που σταμάτησε να λειτουργεί μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας. Παραθέτουμε screenshots που δείχνουν το ύφος της σελίδας…

roast-busters-appΣύμφωνα με μία δημοσίευση από το 3 News, δύο από τα εμπλεκόμενα άτομα είναι οι γιοι ενός πολύ γνωστού καλλιτέχνη της Νέας Ζηλανδίας ενός Αστυνομικού από το Auckland, γεγονός που ίσως μπορεί να εξηγήσει το γιατί ενώ η Αστυνομία παρακολούθησε την ιστοσελίδα για δύο χρόνια δεν προέβη σε συλλήψεις.

roast-bustersΟι Αστυνομικοί όπως φαίνεται είναι σε αδιέξοδο με την έρευνά τους, επειδή κανένα από τα θύματα δεν επιθυμεί να παραδεχτεί δημοσίως το τι έχει συμβεί. Ένα θύμα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στο 3 News ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες ταυτόχρονα.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS