ΑρχικήsecurityΤο VLC για τα Windows 8.1 είναι ψεύτικη εφαρμογή

Το VLC για τα Windows 8.1 είναι ψεύτικη εφαρμογή

VLC-for-Windows-8-1-Is-a-Fake-App

H VideoLAN ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση του VLC για τα Windows 8, έτσι όλοι οι προγραμματιστές που επιθυμούν να κερδίσουν κάποια εύκολα χρήματα έχουν μόνο λίγες μέρες για να το κάνουν.

Έχει εμφανιστεί μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται VLC για Windows 8.1, η οποία προσπαθεί να εξαπατήσει τους χρήστες ώστε να πιστέψουν ότι είναι το επίσημο app.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η VideoLan θα προσφέρει την επίσημη εφαρμογή δωρεάν, ενώ αυτή που κυκλοφορεί κοστίζει $ 9.99 (€ 7.5) και δεν φαίνεται να παρέχει πάρα πολλές δυνατότητες στα Windows 8 και RT.

Υπάρχει μόνο ένα screenshot που δημοσιεύθηκε στο Windows Store και δείχνει τον τρόπο που υποτίθεται θα αναπαράγει τις ταινίες η εφαρμογή, αλλά δεν παρουσιάζονται άλλα χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν υπάρχει διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση, οπότε ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το VLC στα Windows 8.1 είναι να το αγοράσετε.

Εμείς σας συστήνουμε να προσέχετε πολύ κατά την αγορά μιας εφαρμογής και να ελέγχετε αν είναι η επίσημη πηγαίνοντας στη σελίδα της εταιρείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS