ΑρχικήinetΚάντο όπως η Google: Σφαιρικές λήψεις για όλους με τη Bublcam

Κάντο όπως η Google: Σφαιρικές λήψεις για όλους με τη Bublcam

bublcam21

Οι περισσότερες κάμερες της αγοράς που φωτογραφίζουν σε 360 μοίρες καλύπτουν οριζόντια το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Η Bublcam έρχεται για να προσφέρει σφαιρικές εικόνες σε προσιτή τιμή.

H Bublcam έχει τέσσερις κάμερες οι οποίες είναι τοποθετημένες σε τετράεδρο και μπορεί να φωτογραφίζει σφαιρικές εικόνες, ενώ προσφέρει software για Android, iOS και Windows, και επιτρέπει τη θέαση της εικόνας με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που προσφέρεται στο Google Street View.

Έχει ενσωματωμένο WiFi που επιτρέπει στον κάτοχό της να κάνει streaming αλλά και να ανεβάζει τις λήψεις της απευθείας σε υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox και το  Google Drive. Για τοπική αποθήκευση, δέχεται κάρτες microSD με χωρητικότητα έως 32GB.

Μπορεί να εγγράψει βίντεο σε ανάλυση Full HD το οποίο αποθηκεύει σε αρχείο MP4, ενώ οι φωτογραφίες έχουν ανάλυση 3840 x 3840 pixel που αντιστοιχεί σε 14 Megapixel.

H κάμερα βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης στο Kickstarter με το κόστος της να βρίσκεται στα 283 ευρώ χωρίς τα έξοδα αποστολής εκτός Καναδά, όπου και είναι η έδρα της εταιρείας.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS