ΑρχικήinetH Microsoft ζητά από τη Google να αφαιρέσει συνδέσμους του Gmail από...

H Microsoft ζητά από τη Google να αφαιρέσει συνδέσμους του Gmail από τα αποτελέσματα αναζήτησης

Microsoft-Asks-Google-to-Remove-Pirate-Site-Gmail-from-Search-Results

H Google λαμβάνει εκατομμύρια αιτήματα, όπου της ζητείται να καταργήσει συνδέσεις που φαίνονται ως παραβατικά sites, από τα αποτελέσματα αναζήτησης της. Ανάμεσα σε αυτά τα εκατομμύρια αιτήματα, αρκετά είναι ψεύτικα ή εσφαλμένα, είτε επίτηδες ή όχι.

Η Google εντοπίζει ορισμένα από αυτά, αλλά είναι δύσκολο να τα ελέγξει εξολοκλήρου και έτσι δυστυχώς, αφήνει μερικά να «ξεγλιστρήσουν». Η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται πραγματικά τόσο πολύ, περισσότερο ενδιαφέρεται να καθησυχάσει τη βιομηχανία του θεάματος ότι δεν θα λογοκρίνει το διαδίκτυο.

Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, η Google ήταν πιο άμεση από ό, τι συνήθως, όταν ένα από τα αιτήματα, από τη Microsoft, ζητούσε να αφαιρεθεί το Gmail από τα αποτελέσματα αναζήτησης ως παραβατικός ιστοχώρος, όπως αναφέρει το TorrentFreak.

Δεν ήταν όμως και η μοναδική φορά, η Google λαμβάνει τακτικά αιτήματα για κατάργηση συνδέσμων για URLs του Gmail. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια λίστα για καταστάσεις σαν αυτή, έτσι ώστε να μπορεί να απορρίψει τις αιτήσεις για συνδέσμους που προφανώς και δεν είναι παράνομοι.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS