ΑρχικήinetΤο BitTorrent Sync ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο χρήστες

Το BitTorrent Sync ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο χρήστες

BitTorrent-s-Dropbox-Competitor-Sync-Hits-1-Million-Users

Η υπηρεσία BitTorrent Sync, η οποία  παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού και διαμοιρασμού αρχείων μέσω του διαδικτύου, σημείωσε ένα νέο ορόσημο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, επί του παρόντος υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες στην πλατφόρμα.

Το BitTorrent Sync, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες με αυτές του Dropbox και άλλων cloud υπηρεσιών, έχει καταφέρει να προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον των χρηστών, παρά τους λίγους μήνες κυκλοφορίας του.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 1 εκατομμύριο ενεργοί χρήστες του Sync και περισσότερα από 30 petabytes δεδομένων στην υπηρεσία.

Οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η εταιρεία έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει το πρώτο API Sync που επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν την υπηρεσία στις εφαρμογές τους.

Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Sync, που παρέχει  στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταφέρουν δεδομένα σε ταχύτητες έως και 90 MB ανά δευτερόλεπτο μέσω δικτύων LAN.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS