ΑρχικήinetΤα σχολεία μπορούν τώρα να πραγματοποιούν εικονικές εκδρομές σε εξωτικές τοποθεσίες με...

Τα σχολεία μπορούν τώρα να πραγματοποιούν εικονικές εκδρομές σε εξωτικές τοποθεσίες με το Google+

Google-Shuts-Down-Google-Checkout

H Google θέλει να καταστήσει δυνατό για το κάθε σχολείο να πραγματοποιεί μια εκδρομή σε μέρη που ποτέ δεν θα ήταν σε θέση να πάει μέχρι τώρα. Η εταιρεία προσφέρει αυτό το νέο πρόγραμμα, μέσω του Google+ και ονομάζεται Connected Classrooms.

Η ιδέα είναι απλή. Με το Connected Classrooms, τα σχολεία μπορούν ουσιαστικά να επισκεφθούν όλα τα είδη των τοποθεσιών και να είναι μέρος της τακτικής ξενάγηση μέσω του Google+ Hangouts.

«Σήμερα λανσάρουμε μια νέα πρωτοβουλία στο Google+ που ονομάζεται Connected Classrooms  και επιτρέπει στους μαθητές σε όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν «εικονικές εκδρομές» μέσω του Google+ Hangouts, όπου επισκέπτονται μέρη που ποτέ δεν θα μπορούσαν αλλιώς να εξερευνήσουν. Ξεκινάμε με εκδρομές στο Ενυδρείο του Σιάτλ, στο ζωολογικό κήπο της Μινεσότα και στο Solar Impulse hangar» εξήγησε η Google.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εγγραφούν για εκδρομές σε οποιαδήποτε από αυτές τις τοποθεσίες και με τον καιρό θα προστεθούν ακόμη περισσότερες. Ενώ οι εκδρομές είναι εικονικές, η εμπειρία είναι πραγματική, καθώς ένας πραγματικός ξεναγός θα παρουσιάσει στους μαθητές τον χώρο, σαν μια πλήρη ξενάγηση.

Η Google εργάζεται ήδη για την προσθήκη ταξιδιών που προτείνονται από το National Geographic, το Matilda Musical, το Philadelphia Museum of Art , και 20 άλλους οργανισμούς.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS