ΑρχικήsecurityΈπεσε θύμα απάτης από γυναίκα που του υποσχέθηκε φθηνό iPhone

Έπεσε θύμα απάτης από γυναίκα που του υποσχέθηκε φθηνό iPhone

29926B7396FCBD286A320A108E22687E

H νεαρή του ζήτησε 100 ευρώ όμως ο ίδιος είχε ενστάσεις στο να δώσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό προτού δει το προϊόν

Θύμα απάτης από νεαρή κοπέλα από τα Χανιά, κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 37χρονος από την Αθήνα ο οποίος δελεάστηκε από αγγελία που του υπόσχονταν ένα φθηνό iPhone.

Όπως ανέφερε ο 37χρονος στο flashnews.gr πριν από λίγες ημέρες διάβασε μια αγγελία σε εφημερίδα στο διαδίκτυο, ότι πωλείται το iPhone 5 σε τιμή ευκαιρίας 275 ευρώ.

Ο 37χρονος επικοινώνησε με τον τηλεφωνικό αριθμό που έδινε η αγγελία, και από την άλλη πλευρά της γραμμής,  η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι πουλάει φθηνά κινητά γιατί διαθέτει stock, ωστόσο για να συνεχιστεί η παραγγελία του συγκεκριμένου iPhone, ζήτησε να λάβει προκαταβολή όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η νεαρή του ζήτησε 100 ευρώ όμως ο ίδιος είχε ενστάσεις στο να δώσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό προτού δει το προϊόν.

Τελικά και για κακή του τύχη, ο 37χρονος υποχώρησε μετά και την “ϋποτιθέμενη” υποχώρηση της νεαρής ότι δέχεται και μικρότερη προκαταβολή.

Το πρωί της Τρίτης πήγε στην τράπεζα και κατέθεσε 40 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά η “διαδικτυακή πωλήτρια” του iPhone παραμένει άφαντη και δεν απαντά στο τηλέφωνό της.

Ο 37χρονος απευθύνθηκε σήμερα στην εφημερίδα και πληροφορήθηκε ότι η αγγελία αποσύρθηκε καθώς υπήρξαν καταγγελίες σε βάρος της κοπέλας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εφημερίδα στο παρελθόν είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος της κοπέλας για ανάλογη απάτη.

Στη συνέχεια ο 37χρονος, όπως κατήγγειλε στο Flashnews.gr, ανακάλυψε ότι η νεαρή είχε εξαπατήσει στο παρελθόν και άλλα άτομα με τον ίδιο τρόπο και είχε συλληφθεί από αστυνομικούς, με την κατηγορία ότι εξαπάτησε μέσω διαδικτύου 26 άτομα σε όλη την Ελλάδα αποσπώντας πάνω από 4000 ευρώ.

Ο 37χρονος, ανέφερε ότι θα καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές παραδίνοντας στην αστυνομία και το απόκομα του λογαριασμού στο οποίο κατέθεσε τα χρήματα.

Πηγή: Flashnews.gr

 

Πηγή: protothema.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS