ΑρχικήinetΈνα πρωτοποριακό βραχιόλι που κρατά τους ανθρώπους ζεστούς ή κρύους, ανάλογα με...

Ένα πρωτοποριακό βραχιόλι που κρατά τους ανθρώπους ζεστούς ή κρύους, ανάλογα με την περίσταση

Innovative-BraceletΦοιτητές από το Πανεπιστήμιο Massachusetts Institute of Technology έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό βραχιόλι που βοηθά τον κάτοχο του είτε να παραμείνει ζεστός ή κρύος, ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το βραχιόλι, που ονομάστηκε Wristify, λειτουργεί στέλνοντας ζεστούς ή κρύους παλμούς στον καρπό.

Σύμφωνα με την Oil Price, οι παλμοί είναι περισσότερο από αρκετοί για να προκαλέσουν αλλαγές στη θερμοκρασία ολόκληρου του σώματος, ως εκ τούτου, το γεγονός αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται άνετα τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, χωρίς τη χρήση κλιματισμού ή συστήματος θέρμανσης.

Είναι αυτονόητο ότι αυτό μεταφράζεται σε σημαντικά λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, και η Μητέρα Φύση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Το βραχιόλι συμμετείχε στον διαγωνισμό MADMEC που διοργανώνεται από ανθρώπους του MIT κάθε χρόνο, και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο.

Οι φοιτητές που το κατασκεύασαν υπόσχονται να συνεχίσουν τη βελτίωση στις επιδόσεις του πρωτοτύπου και ελπίζουν ότι, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα είναι σε θέση να ξεκινήσει ένα εμπορικό μοντέλο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS