ΑρχικήsecurityΠαιδόφιλος ιερέας «εμφανιζόταν» ως 15χρονος και «ψάρευε» κορίτσια

Παιδόφιλος ιερέας «εμφανιζόταν» ως 15χρονος και «ψάρευε» κορίτσια

iereas-660_1

Για τους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο, αναφερόμενος, μάλιστα, στη χαρακτηριστική περίπτωση της υπόθεσης ενός ιερέα παιδόφιλου μίλησε σε μαθητές Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το internet, ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Σχετικά με την υπόθεση παιδεραστίας που διηγήθηκε στους μαθητές, η οποία εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια, ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε λεπτομερώς στην αρρωστημένη δράση του ιερέα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Δίωξης, πρόκειται για έναν 65χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν στα chat rooms (δωμάτια επικοινωνίας) ως 15χρονος μαθητής, προκειμένου να «ψαρεύει» ανήλικα κορίτσια.

Οπως αναφέρει το «Εθνος», σε μια περίπτωση, έκλεισε ραντεβού για καφέ με 13χρονη μαθήτρια, έπειτα από μήνες διαδικτυακής επικοινωνίας. Βγήκε από ένα κλειστό βανάκι χωρίς πινακίδες, ήπιε καφέ με την ανήλικη και της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο σπίτι του. Το κορίτσι είχε προνοήσει να ζητήσει από κάποιους φίλους να βρίσκονται κοντά στο σημείο συνάντησης και σώθηκε απ’ αυτούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS