ΑρχικήinetYouTube | Με το εργαλείο Fan Finder διαφημίζεις δωρεάν το κανάλι σου!

YouTube | Με το εργαλείο Fan Finder διαφημίζεις δωρεάν το κανάλι σου!

youtube-fan-finderΤο YouTube αποφάσισε να δώσει δωρεάν διαφήμιση στα μέλη του μέσω ενός νέου εργαλείου με ονομασία Fan Finder. Με απλά λόγια, οι χρήστες αρκεί να δημιουργήσουν trailer βίντεο του καναλιού τους και με συμμετοχή στο Fan Finder το βίντεο τους θα προβάλλεται σε χρήστες τους οποίους είναι πιθανότερο να ενδιαφέρει το περιεχόμενο του καναλιού τους, βάσει των υπολοίπων βίντεο που έχουν παρακολουθήσει. Πώς θα προβάλλεται; Ως διαφήμιση πριν από κάποιο βίντεο, έχοντας τη δυνατότητα ο χρήστης να πατήσει παράλειψη στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα ή να το δει ολόκληρο, αν πειστεί τελικά.

Η Google δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις περί δωρεάν λειτουργιών, μετά και το πιθανό κόστος των custom url του Google+. Φαίνεται όμως πως ο αρνητικός ντόρος στο λανσάρισμα των νέων YouTube σχολίων ώθησε το Κοινωνικό Δίκτυο σε μία κίνηση η οποία θα ηρεμήσει λίγο τους χρήστες.

Ακολουθεί βίντεο στο οποίο το YouTube εξηγεί στους χρήστες ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουν το trailer βίντεο του καναλιού τους, προσέχοντας στις λεπτομέρειες όπως το να τραβήξουν το ενδιαφέρον του χρήστη στα 5 πρώτα δευτερόλεπτα ή να μην ξεχάσουν να προσθέσουν το λογότυπο τους μέσα στο βίντεο.

Πηγή: socialmedialife.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS