ΑρχικήinetΠροειδοποίηση Spam: Έχετε 2 μη αναγνωσμένα μηνύματα Facebook που θα διαγραφούν σύντομα...

Προειδοποίηση Spam: Έχετε 2 μη αναγνωσμένα μηνύματα Facebook που θα διαγραφούν σύντομα

Spam-Alert-Your-2-Unread-Facebook-Messages-Will-Be-Deleted-Soon

Οι spammers χρησιμοποιούν και πάλι ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν το Facebook, σε μια προσπάθεια να δελεάσουν ανυποψίαστους παραλήπτες και να τους ανακατευθύνουν σε κακόβουλες ιστοσελίδες φαρμακείων.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τίτλο «2 μη αναγνωσμένα μηνύματά σας θα διαγραφούν σύντομα», παροτρύνει τους χρήστες να δουν τα μηνύματά τους προτού αφαιρεθούν.

Οι σύνδεσμοι που περιέχονται στις ψεύτικες ειδοποιήσεις του Facebook ανακατευθύνουν τους χρήστες του διαδικτύου σε κακόβουλες ιστοσελίδες φαρμακείων που διαφημίζουν όλα τα είδη ιατρικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Οι χρήστες δεν πρέπει ποτέ να αγοράζουν τίποτα από αυτές τις ιστοσελίδες. Ακόμη και εάν λάβουν τα προϊόντα που έχουν παραγγείλει, είναι πολύ πιθανό να είναι ψεύτικα και να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Επιπλέον, οι προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες που θα τοποθετήσουν στην ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους, είναι πολύ πιθανό να καταχραστούν από κακόβουλους χρήστες.

Ποτέ μην ανοίγετε συνδέσμους ή συνημμένα αρχεία που περιέχονται σε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο, καθώς και η εφαρμογή παροχής ασφάλειας από ιούς που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS