ΑρχικήinetΠρώτη επαφή με το κυρτό smartphone της Samsung

Πρώτη επαφή με το κυρτό smartphone της Samsung

97C0E9060F0E38821631DF95EC2F750E

Εξαιρετικά βολικό στο κράτημα, μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά με το Note 3, αποσπώντας τον υψηλότερο βαθμό στην κλίμακα μέτρησης των επιφωνημάτων έκπληξης που προκαλεί

Πιάνοντας για πρώτη φορά στα χέρια σου το Galaxy Round σκέφτεσαι πως τελικά δεν είναι και τόσο… κυρτό, όσο τουλάχιστον το είχες φανταστεί βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες. Εντούτοις είναι εξαιρετικά βολικό στο κράτημα, αν αναλογιστείς ότι πρόκειται για μια συσκευή με οθόνη 5,7 ιντσών. Ενα phablet ή fonblet όπως θέλει να ονομάζει η Samsung τα smartphones με οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών.

Το Galaxy Round είναι ουσιαστικά ένα Note 3 με κυρτή AMOLED οθόνη. Φοράει τον ίδιο επεξεργαστή -τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 της Qualcomm, έχει την ίδια κάμερα με αισθητήρα 13 Mpixels, αλλά μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία -2.800 αντί 3.200 mAh, αφού η κυρτή οθόνη περιορίζει τον διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό του. Ιδια είναι και η επένδυση της πίσω όψης, ενισχύοντας την αντοχή στις γρατσουνιές και προσδίδοντάς του μια νότα πολυτέλειας.

sams1Η επένδυση τύπου δέρματος προσδίδει μια νότα πολυτέλειας

Πέραν της βελτιωμένης εργονομίας, εκεί που το Galaxy Round της Samsung παίρνει τον υψηλότερο βαθμό είναι στην κλίμακα μέτρησης των επιφωνημάτων έκπληξης που προκαλεί -οι μυημένοι το λένε “wow factor”. Εξάλλου, οι κυρτές οθόνες είναι το πρώτο βήμα προς την επανάσταση των εύκαμπτων συσκευών που δοκιμάζονται ήδη στα εργαστήρια.

Προς το παρόν το Galaxy Round κυκλοφορεί στην Κορέα (αλλά μπορείς να το βρεις και στο Χονγκ Κονγκ), ενώ η Samsung δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το πότε και αν θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο.

 Το Galaxy Round είναι εξαιρετικά βολικό στο κράτημα

Το Galaxy Round είναι εξαιρετικά βολικό στο κράτημα

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS