ΑρχικήsecurityΕπιθέσεις των Anonymous σε ρωσικές ιστοσελίδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις...

Επιθέσεις των Anonymous σε ρωσικές ιστοσελίδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις των ακτιβιστών της Greenpeace – Βίντεο

Untitled

Οι Anonymous έχουν ξεκινήσει την πραγματοποίηση επιθέσεων τύπου DDOS  έναντι σημαντικού αριθμού ρωσικών ιστοσελίδων,  ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις 30 ακτιβιστών της Greenpeace. Οι επιθέσεις hacking πραγματοποιούνται στα πλαίσια της επιχείρησης OpGreenRights.

Μεταξύ των στόχων περιλαμβάνονται το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας (mid.ru), η Πρεσβεία της Ρωσίας στις ΗΠΑ ( russianembassy.org ), το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στις ΗΠΑ( ruscon.org ), και ο γίγαντας της ενέργειας, Gazprom ( gazprom.com ) .

Oι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή, ενώ επί του παρόντος, όλες οι ιστοσελίδες έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Οι Anonymous δήλωσαν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι οι ακτιβιστές της Greenpeace  κατηγορούνται για πειρατεία και χουλιγκανισμό, και ότι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 έτη. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας , η Ρωσία δεν φαίνεται διατεθειμένη να απελευθερώσει τους 30 κατηγορούμενους.

Οι χακτιβιστές ωστόσο προειδοποιούν ότι αν η Ρωσία δεν απαλλάξει τους ακτιβιστές , οι επιθέσεις θα ενταθούν .

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS