ΑρχικήinetΝέο firmware update για το PlayStation 4

Νέο firmware update για το PlayStation 4

Download-Firmware-Version-1-5-1-for-Play-Station-4

H Sony κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του Firmware  για την τελευταία της κονσόλα, Playstation 4. H ενημερωμένη έκδοση του firmware (version 1.5.1) βελτιώνει τη σταθερότητα του συστήματος και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο system UI.

H αναβάθμιση θα πραγματοποιείται σύντομα και μέσω του διαδικτύου – δυνατότητα η οποία δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένη.  Προς το παρόν οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση με τη βοήθεια κάποιου δίσκου ή USB.

Εάν επιλέξετε την αναβάθμιση μέσω δίσκου, θα πρέπει να εγγράψετε το αρχείο του firmware στο root folder και στη συνέχεια να τοποθετήσετε τον δίσκο στην κονσόλα. Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη, μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο δίσκο διαθέσιμο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναβάθμιση και με τη βοήθεια ενός USB. Κατεβάστε το αρχείο του firmware και αντιγράψτε το στο USB, σε ένα φάκελο με το όνομα “UPDATE” – το οποίο θα έχετε δημιουργήσει μέσα σε έναν άλλο φάκελο με το όνομα “PS4”. Η διεύθυνση του αρχείου θα πρέπει να είναι η ακόλουθη: “X :\PS4\UPDATE\PS4UPDATE.PUP”,  όπου “X:” ο αφαιρούμενος δίσκος αποθήκευσης.

Στη συνέχεια απενεργοποιήστε τη συσκευή του PS4 και βεβαιωθείτε ότι η ενδεικτική λυχνία δεν είναι αναμμένη.  Συνδέστε τη συσκευή αποθήκευσης USB και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί λειτουργίας για τουλάχιστον 7 δευτερόλεπτα. Το PS4 ξεκινά σε ασφαλή λειτουργία .

Επιλέξτε [Initialize PS4 (Reinstall System Software)]  και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του firmware από εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS