ΑρχικήinetΠως να κάνετε τη μετάβαση από iPhone σε Android: Οδηγός από τον...

Πως να κάνετε τη μετάβαση από iPhone σε Android: Οδηγός από τον Eric Schmidt!

moto_x_schmidtO Eric Schmidt χτυπά ξανά! Ο πρώην CEO της Google και νυν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Google+ αναλύοντας πως μπορεί κανείς να κάνει την μετάβαση από το iPhone στο Android.

«Πολλοί από τους iPhone φίλους μου μεταπηδούν στο Android», αναφέρει ο Schmidt. «Τα τελευταία τηλέφωνα από τη Samsung (Galaxy S4), Motorola (Verizon Droid Ultra) και Nexus 5 (για AT&T, Sprint, T-Mobile) έχουν καλύτερες οθόνες, είναι πιο γρήγορα και έχουν πολύ πιο εύχρηστο περιβάλλον χρήσης». Oι αριθμοί θα διαφωνήσουν με μερικούς από τους ισχυρισμούς του Schmidt αλλά ας το παραβλέψουμε προς το παρόν.

Συνεχίζει, αργότερα, συγκρίνοντας την μετάβαση αυτή με την αλλαγή από PC σε Mac (!) και αναφέρεται στο 80 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς του Android. Μετά τις λεπτομέρειες για το πως να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες κτλπ κλείνει με τη γενική συμβουλή να χρησιμοποιείτε τον Chrome και όχι τον Safari γιατί είναι πιο ασφαλής (αλήθεια;), καλύτερος και δωρεάν (!)

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Schmidt εδώ.

Πηγή: techgear.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS