ΑρχικήinetΤα Windows θα γίνουν... ένα

Τα Windows θα γίνουν… ένα

windowsΕδώ και καιρό υπάρχει η αίσθηση ότι τα Windows RT κάποια στιγμή «θα γίνουν ένα» με τα Windows Phone ή απλώς θα… καταργηθούν, και η Juile Larson-Green, η Executive Vice President του τμήματος Devices and Studios της Microsoft τροφοδοτεί τις σχετικές φήμες με μία νέα δήλωση της.

Η Julie Larson-Green είναι μία ισχυρή προσωπικότητα και παραμένει υποψήφια για την θέση CEO στην Microsoft. Φημολογείται ότι ήταν η κορυφαία προτίμηση του Steve Ballmer μέχρι την έλευση του Stephen Elop, ως εσωτερικού πια υποψήφιου μετά την εξαγορά του τμήματος φορητών συσκευών της Nokia.

Στο UBS Global Technology Summit, η κ. Larson Green μίλησε σχετικά με τα σχέδια της Microsoft και το μέλλον των Windows και ανάμεσα σε άλλα ξεχωρίζουμε την παρακάτω φράση: Έχουμε τα Windows Phone. Έχουμε τα Windows RT και τα πλήρη Windows. Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να έχουμε τρία.

Οπότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι το εξής, είτε η Microsoft θα καταργήσει τα Windows RT, είτε θα συγχωνεύσει τα Windows RT και τα Windows Phone, γιατί όπως καταλαβαίνετε, τα κανονικά desktop Windows δεν πρόκειται να πάνε πουθενά.

Η κ. Larson-Green επίσης είπε ότι του χρόνου μπορούμε να περιμένουμε «εξαιρετικά ωραία πράγματα» στον τομέα του hardware από την Microsoft του χρόνου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι θα δούμε ακριβώς.

ΠΗΓΗ: techblog.gr

Αναδημοσίευση από: in2life.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS