ΑρχικήinetΈκλεψε iphone και έστειλε τις επαφές στον ιδιοκτήτη για να μη τις...

Έκλεψε iphone και έστειλε τις επαφές στον ιδιοκτήτη για να μη τις χάσει!

iphone1_520_355Το τελευταίο που θα περίμενε κάποιος που έπεσε θύμα κλοπής του iPhone του είναι ο κλέφτης να του επιστρέψει την λίστα με τις επαφές του. Κι όμως, συνέβη στην Κίνα όπου ο κλέφτης έγραψε σε 11 σελίδες τις 1.000 επαφές του ιδιοκτήτη του κινητού τηλεφώνου και του τις έστειλε!

Ο κλέφτης έκλεψε τη συσκευή από κάποιον ονόματι Ζου Μπιν, μπάρμαν το επάγγελμα, ο οποίος, όπως πολλοί χρήστες κινητών, άλλωστε, είχε αποθηκευμένες πολλές επαφές στο κινητό, αλλά χωρίς να έχει μεριμνήσει να τηρήσει ένα εφεδρικό αντίγραφο του καταλόγου των επαφών του.

Ο Μπιν επρόκειτο να είναι κουμπάρος στον γάμο ενός φίλου του κι είχε πάει στο bachelor party του την βραδιά που εκλάπη το κινητό του.

Όταν πήρε τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του και καθώς ήταν μεθυσμένος, μοιράστηκε ένα παράνομο ταξί με τρεις φίλους του και προφανώς, τον κλέφτη του κινητού.

“Ξέρω ότι είσαι ο άνδρας που κάθισε δίπλα μου. Σε διαβεβαιώ ότι θα σε βρω”, ήταν το γραπτό μήνυμα που έστειλε ο Μπιν στον κλέφτη στο ίδιο το iPhone του. “Κοίταξε τις επαφές στο κινητό μου και θα διαπιστώσεις σε ποιόν χώρο εργάζομαι. Στείλε μου πίσω το τηλέφωνο στην παρακάτω διεύθυνση αν έχεις φιλότιμο”, συνέχιζε το μήνυμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπιν εργάζεται σε έναν χώρο που θεωρείται ότι συνδέεται με συμμορίες.

Μερικές ημέρες μετά την αποστολή του μηνύματος αυτού, ο Μπιν έλαβε ένα πακέτο που περιείχε την κάρτα SIM και 11 χειρόγραφες σελίδες με την λίστα των επαφών του, αλλά όχι και την συσκευή.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS